Reeks van 10 wijkbabbels afgerond in 't Verloren Hofke

wijkbabbel verloren hofke

Met het wijkmoment op woensdag 22 september in 't Verloren Hofke in de Kaudenaardewijk, sloten we onze ronde van Dilbeek af.  De luisterronde die startte met onze rijdende nieuwjaarsreceptie Denk Dilbeek Ontmoet in januari en het eerste wijkmoment in Itterbeek in mei is zo afgerond.

Voor Denk Dilbeek is wijkgericht werken immers één van onze stokpaardjes. Het karakter van elke wijk of deelgemeente verdient een eigen aanpak. Daarbij zetten we alles op alles om mensen te verbinden zowel binnen de buurt als over de buurten heen, want we hebben natuurlijk ook veel gemeen. Het is onze ambitie om na de verkiezingen een bestuur te hebben dat uniek dichtbij is. 

Op elk wijkmoment gingen we in gesprek met de aanwezige inwoners over wat zij belangrijk vinden voor onze gemeente en specifiek voor hun buurt. Wat loopt goed in onze gemeente? Wat kan beter?

Na een individuele voorbereiding deelden alle aanwezigen hun dromen en bezorgdheden en gingen we op zoek naar gemeenschappelijke thema's. Opvallende vaststelling: heel wat van deze thema's komen in zowat elke wijk of deelgemeente terug.

We brengen alles wat we van onze inwoners gehoord hebben nu samen op onze D-Dag op 14 oktober onder het motto Wij(k) Samen en starten daar de concrete opmaak van ons verkiezingsprogramma samen met heel wat geëngageerde Dilbekenaren. 

Benieuwd naar wat wij geleerd hebben uit de wijkmomenten?

Kom dan naar ons congres op zaterdag 14 oktober in Kasteel La Motte.  Meer info vind je op https://denkdilbeek.be/denk-mee

Ellen op het wijkmoment