Nieuws

Denk Dilbeek vraagt nieuwjaarsbrief aan verenigingen

nieuwjaarskaart

Voor Denk Dilbeek zijn inwoners die zich inzetten voor verenigingen het hart van onze gemeente. Wij zien hen als volwaardige partners om ons beleid mee uit te tekenen. En dat beleid willen we samen voeren, transparant en met een luisterend oor. 

Wij gaan dan ook voor een gemeentebestuur dat respect heeft voor dat engagement en het vertrouwen verdient. Een bestuur dat de werking van verenigingen ondersteunt en initiatieven aanmoedigt.

In oktober 2024 wordt bij de gemeenteraadverkiezingen een nieuw gemeentebestuur gekozen. Daarom vinden we deze eerste dagen van het jaar het ideale moment om bij de verenigingen te polsen naar hun noden, dromen, wensen en verwachtingen voor de toekomst. We willen immers ook met hun insteek rekening houden bij de opmaak van ons verkiezingsprogramma.

De verenigingen kregen daarom rond de jaarwisseling een brief in de mailbox van Denk Dilbeek.

We kregen al tientallen reacties die we stuk voor stuk ter harte zullen nemen! Sommige organisaties werken zelfs aan een echt memorandum waarin ze noden en wensen van meerdere verenigingen bundelen. 

Heeft jouw vereniging geen brief ontvangen? Misschien is onze adressenlijst niet meer actueel of verdween onze boodschap in de spam-box. Laat het ons weten via info@denkdilbeek.be en we contacteren je zo snel mogelijk!